Val av flyttstädningsföretag

När du väljer flyttstädningsföretag för storstädning i stockholm, är det viktigt att överväga följande faktorer:

 1. Erfarenhet och rykte: Välj ett företag med god erfarenhet och positiva kundrecensioner.
 2. Tjänster som erbjuds: Kontrollera om företaget erbjuder extra tjänster såsom fönsterputsning, mattrengöring, eller bortforsling av skräp.
 3. Kostnader: Jämföra priser och se till att det inte finns dolda kostnader.
 4. Arbetskraft och utrustning: Säkerställ att företaget har tillräckligt med personal och rätt utrustning för att utföra städningen effektivt.

Proffs tips: Be om referenser från tidigare kunder för att säkerställa kvaliteten på företagets tjänster.

 

Vad är kundrecensionerna för olika Flyttstädningsföretag?

Kundrecensioner för olika flyttstädningsföretag ger insikt i kundnöjdhet och pålitlighet. Undersök betyg och kommentarer på plattformar som Trustpilot och Google recensioner för en helhetsbild av företagets prestanda.

Proffs tips: Var noga med att läsa både positiva och negativa recensioner för att få en balanserad uppfattning om företagets tjänster.

 

Vilka certifieringar och garantier har Flyttstädningsföretaget?

Certifieringar och garantier för flyttstädningsföretag är viktiga att överväga vid val av tjänsteleverantör. Exempel på relevanta certifieringar kan vara:

 • ISO 9001 för kvalitetsledningssystem
 • ISO 14001 för miljöledningssystem

Garantier kan omfatta:

 • Nöjd kund-garanti
 • Återbetalning vid otillfredsställande resultat

 

Vilka tilläggstjänster erbjuder flyttstädningsföretaget?

När du väljer ett flyttstädningsföretag, kan du överväga vilka tilläggstjänster de erbjuder. Exempel på vanliga tilläggstjänster inkluderar:

 • fönsterputsning
 • ugnrengöring
 • mattvätt
 • vägg- och takrengöring

 

Vanliga frågor

Hur mycket kostar flyttstädning på 100 kvm?

Fråga 1: Hur mycket kan jag förvänta mig att betala för flyttstädning av en lägenhet på 100 kvm?

Svar: Priset för flyttstädning av en lägenhet på 100 kvm kan variera beroende på olika faktorer, såsom omfattningen av städningen, var du bor och vilken städfirma du anlitar. Generellt sett brukar priset ligga mellan 3000–5000 kr.

Fråga 2: Vad inkluderar vanligtvis kostnaden för flyttstädning av en lägenhet på 100 kvm?

Svar: Priset för flyttstädning av en lägenhet på 100 kvm inkluderar vanligtvis grundlig rengöring av alla ytor, såsom golv, väggar, kök, badrum och fönster. Det kan också inkludera bortforsling av skräp och rengöring av vitvaror.

Fråga 3: Finns det olika prisklasser för flyttstädning av en lägenhet på 100 kvm?

Svar: Ja, det finns olika prisklasser för flyttstädning av en lägenhet på 100 kvm beroende på vilken typ av städtjänst du väljer. Det kan vara allt från en enkel “grundlig städning” till en “topp-till-tå-städning” som inkluderar mer detaljerad rengöring.

Fråga 4: Kan jag förhandla om priset för flyttstädning av min lägenhet på 100 kvm?

Svar: Ja, du kan förhandla om priset för flyttstädning av din lägenhet på 100 kvm med städfirman. Vissa företag kan vara villiga att erbjuda rabatter eller specialerbjudanden beroende på dina specifika behov.

Fråga 5: Finns det några extra avgifter jag bör vara medveten om när jag anlitar en städfirma för flyttstädning av min lägenhet på 100 kvm?

Svar: Ja, vissa städföretag kan ta extra avgifter för tillvalstjänster som till exempel städning av balkong, garage eller källare. Det är viktigt att tydligt kommunicera dina behov och få en exakt prisuppgift innan du anlitar en städfirma.

Fråga 6: Finns det några sätt att spara pengar på flyttstädning av min lägenhet på 100 kvm?

Svar: Ja, du kan spara pengar på flyttstädning av din lägenhet på 100 kvm genom att jämföra priser och erbjudanden från olika städföretag. Du kan också överväga att göra vissa städuppgifter själv för att minska kostnaden.